Bli medlem i Västerorts RC

Medlemsavgift betalas per kalenderår.

Vid inbetalning av medlemsavgift under perioden från och med oktober till och med december blir man per automatik medlem nästkommande år.

Typ: Belopp
Senior 650 kr
Junior (t.o.m  20 år) 250 kr
Familjemedlemskap 750 kr (då ingår samtliga personer som bor på samma adress)

Sätt in beloppet på VRC SK PlusGironummer: 19 97 23-8 och skicka ett e-brev till info@vrcsk.se  med nedanstående uppgifter.

Eller

Swisha beloppet till VRCSK:s nummer för medlemsavgifter 123 218 47 37, skicka ett e-brev till info@vrcsk.se  med nedanstående uppgifter

Fullständigt personnummer för den eller de som ska ingå i medlemsskapet

Mobilnummer

E-postadress

Uppgifterna läggs in i Idrottonline som är kopplat till folkbokföringen. För att klubben skall kunna söka bidrag, tex LOK-bidrag, hos Riksidrottsförbundet kräver RF att klubbens medlemmar registreras med fullständigt personnummer . Personnumret används för att kunna registrera medlemmar (både juniorer och vuxna) hos Svenska Bilsportförbundet och Riksidrottsförbundet. Personnummer för juniorer används även för bidragsansökningar till Stockholms Stads Fritidsförvaltning. Klubben hanterar alla personuppgifter med försiktighet och omsorg om medlemmarnas integritet. Det är ett begränsat antal funktionärer som har tillgång till medlemsregistret, främst styrelsen och i synnerhet kassören.

Efter inbetalning skickas medlemsinfo till mail.

Medlemskap innebär att:

Du får köra hur mycket du vill på banorna i Lövsta.

Rabbatterat pris på Västerort INDOOR RC ARENA

Hem | Info | Länkar | Galleri | Våra banor | Forum | Kalender