Bli medlem i Västerorts RC

Medlemsavgift betalas per kalenderår.

Vid inbetalning av medlemsavgift under perioden från och med oktober till och med december blir man per automatik medlem nästkommande år.

Typ: Belopp
Senior 500 kr
Junior (upp till året man fyller 20 år) 100 kr
Familjemedlemskap 600 kr (då ingår samtliga personer som bor på samma adress)

Sätt in beloppet på VRC SK PlusGironummer: 19 97 23-8 och skicka ett e-brev till info@vrcsk.se  med nedanstående uppgifter.

Eller

Swisha beloppet till VRCSK:s nummer för medlemsavgifter 123 218 47 37, skicka ett e-brev till info@vrcsk.se  med nedanstående uppgifter

Adress ink postadress

Fullständigt personnummer

E-postadress

Eller gå till posten eller banken och fyll i ett inbetalningskort med följande uppgifter:

1. Namn

2. Adress inkl postadress

3. Telefonummer

4. Komplett personnummer (alla 10 siffrorna)

5. e-postadress

6. VRC SK PlusGironummer: 19 97 23-8

För att klubben skall kunna söka bidrag, tex LOK-bidrag, hos Riksidrottsförbundet kräver RF att klubbens medlemmar registreras med fullständigt personnummer . Personnumret används för att kunna registrera medlemmar (både juniorer och vuxna) hos Svenska Bilsportförbundet och Riksidrottsförbundet. Personnummer för juniorer används även för bidragsansökningar till Stockholms Stads Fritidsförvaltning. Klubben hanterar alla personuppgifter med försiktighet och omsorg om medlemmarnas integritet. Det är ett begränsat antal funktionärer som har tillgång till medlemsregistret, främst styrelsen och i synnerhet kassören.

Efter inbetalning skickas medlemskorten med posten.

Medlemskap innebär att:

Du får köra hur mycket du vill på banorna i Lövsta.

Rabbatterat pris på Västerort INDOOR RC ARENA

Hem | Info | Länkar | Galleri | Våra banor | Forum | Kalender