Bli medlem i Västerorts RC

Medlemsavgift betalas per kalenderår.

Vid inbetalning av medlemsavgift under perioden från och med oktober till och med december blir man per automatik medlem nästkommande år.

Typ: Belopp
Senior 500 kr
Junior (upp till året man fyller 20 år) 100 kr
Familjemedlemskap 600 kr (då ingår samtliga personer som bor på samma adress)

Gör så här: Gå till posten eller banken och fyll i ett inbetalningskort med följande uppgifter:

1. Namn

2. Adress inkl postadress

3. Telefonummer

4. Komplett personnummer (alla 10 siffrorna)

5. e-postadress

6. VRC SK PlusGironummer: 19 97 23-8

För att klubben skall kunna söka bidrag, tex LOK-bidrag, hos Riksidrottsförbundet kräver RF att klubbens medlemmar registreras med fullständigt personnummer . Personnumret används för att kunna registrera medlemmar (både juniorer och vuxna) hos Svenska Bilsportförbundet och Riksidrottsförbundet. Personnummer för juniorer används även för bidragsansökningar till Stockholms Stads Fritidsförvaltning. Klubben hanterar alla personuppgifter med försiktighet och omsorg om medlemmarnas integritet. Det är ett begränsat antal funktionärer som har tillgång till medlemsregistret, främst styrelsen och i synnerhet kassören.

Vill du hellre betala via din internetbank? Sätt in beloppet på VRCSK:s pg-konto och skicka ett e-brev till info@vrcsk.se  med ovanstående uppgifter.

Vill du hellre SWISH:a? Skicka beloppet till VRCSK:s nummer för medlemsavgifter 123 218 47 37.

Strax efter inbetalning skickas medlemskorten med posten.

Medlemskap innebär att:

Du får köra hur mycket du vill på banorna i Lövsta.

Du får rabatt i följande butiker mot uppvisande av giltigt medlemskort:

• Bromma Hobby 10%
  • Hobbymagasinet 10%
  • Wentzels 10%
  • ReservdelsRC 10% (dock inte på riktigt allt)
  • Björnes Garage 10% (t.ex. Kyoshos racegrejer och tillbehör. Reservdelar kan man få ytterligare rabatt på om man tävlar aktivt.)
Hem | Info | Länkar | Galleri | Våra banor | Forum | Kalender